#hashtEGG játszószett a Siófoki Kórház udvarán

Ma átadtuk a Siófoki Kórház-Rendelőintézet számára tervezett és készített egyedi tojásfogyasztást népszerűsítő installációnkat, #hashtEGG dekorációval ellátott kerti pihenő székeket asztalokkal és információs táblákkal.


Az inspiráló felkérést Dr. Pintér István Intézményvezető Úrtól kaptuk nyár elején, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon a tojás, mint szuperélelmiszer, továbbá ezzel is szeretnénk ösztönözni mindenkit az egészséges életmód követésére.

Hosszas egyeztetés, tartalmi és grafikai tervezőmunka előzte meg a mai helyszíni telepítést.

Az eredmény Önmagáért beszél, szerintünk nagyon vidám, színes és szórakoztató lett - pont, mint a #hashtEGG Játszóházunk.

Az installációk és asztalok mellett elhelyezett tájékoztató anyagokból megtudhatjátok, hogy a tojás milyen jótékony hatásokkal bír az egészségre: például gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, segíti az agy működését és hozzájárul a szem egészségéhez. Ezekről az érdekességekről olvashattok az asztalokon és az udvar falán elhelyezett információs anyagokon.

Cégünknek, a Silver Tojás Kft-nek mindig fontos volt, hogy támogassuk a környezetet, ahol élünk. Számos sport- és gasztronómiai eseményt támogattunk már, és most örömmel vettünk részt egy olyan projektben, amely közvetlenül hozzájárul a közösség egészségéhez és jólétéhez.

Ez a "szeretem-projekt" a Siófoki Kórház-Rendelőintézet főépületének földszintjén található, a betegregisztrációs pult mellett.

Látogassatok el és élvezzétek az új pihenőhelyet!


8600 Siófok,
Vak Bottyán utca 55. • iroda@hashtegg.hu