A #hashtEGG brand Agrármarketing-díj arany minősítést zsebelt be

Alig egy éve álmodtunk egy nagyot... A Silver Tojás Kft. felépítette a #hashtEGG brandet. Ezzel egyidejűleg siófoki központtal megnyitotta kapuit a #hashtEGG, letettük névjegyünket a tojás, mint szuperélelmiszer népszerűsítése mellet.


  A #hashtEGG Interaktív Kalandparkban (a sok-sok játék, szórakozás, szülinapi- és tematikus program mellett) többszáz gyermek és megannyi felnőtt vett részt a szintén egyedi és saját felépítésű interaktív SZUPERTOJÁS-kurzusunkon. Az immár népszerűvé és keresetté nőtt interaktív programon kicsik és nagyok tojással kapcsolatos ismereteit bővítjük alkalomról-alkalomra.
Az akkori álmunk megvalósítása azóta túlszárnyalta önmagát... Nemsokkal a #hashtEGG első születésnapja előtt, a mai napon a szakma is elismerte munkánkat. 2023-ban a #hashtEGG brand nyerte a AGROTREND Csoport által kiírt Agrármarketing-díj arany minősítését! 
Óriási megtiszteltetés és hatalmas öröm számunkra a szakma aranyminősítésű elismerése, amelynél számunkra csak a hozzánk látogató gyermekek mosolya csillog még szebben! 
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az álom megvalósulásában! Köszönjük mindenkinek, aki hitt, hisz bennünk és a #hashtEGG-ben!


8600 Siófok,
Vak Bottyán utca 55. • iroda@hashtegg.hu